Verkeerd latex spuiten op nieuw gestucte wanden

Vocht dat nog in de gestucte muren zat komt naar buiten door de hechtprimer en latex heen. Dit had voorkomen kunnen worden door het uitvoeren van een vochtmeting voor het latex spuiten en aanbrengen van een primer.

Herstellen wanden door verkeerd latex spuitwerk op stucwerk

De gestucte wanden zijn met de hand opnieuw uitgevlakt, alle blaasjes en oneffenheden  zijn verwijderd. De wand is na dagen lang herstellen klaar om opnieuw te worden gespoten met een latex welke wel geschikt is voor vochtige wanden op nieuw stucwerk.

Gestucte wanden na herstellen schade latexspuiter

Voordelig Latex Spuiten heeft na het uitvlakken van de gestucte wanden deze opnieuw gespoten met latex welke vocht doorlatend is en geen hechtprimer behoefd. Met als gevolg een strak, egaal en streeploos eindresultaat

LATEX SPUITEN OP NIEUW STUCWERK

Bij het spuiten van latex op nieuw aangebracht stucwerk kan er een hoop fout gaan welke tot onnodig hoge kosten en arbeid kunnen leiden. Zo dient men rekening te houden met het vocht dat nog in de stuclaag kan zitten. Indien er tijdens een vochtmeting of impedantiemeting  blijkt dat er nog te veel vocht in de wanden of plafonds zit kunnen de oppervlakten nog niet worden voorbehandeld met een hechtprimer. Indien dit wel gebeurt sluit u de gestucte oppervlakten af en kan het vocht niet geleidelijk verdampen. Het vocht dat nog in de wanden of plafonds zit zal zich op de zwakste plaatsen in het stucwerk een weg naar buiten banen met vervelende gevolgen.

NIEUW STUCWERK LAAT EEN VOCHTMETING VERICHTEN

Indien u nieuw gestucte wanden of plafonds wilt laten spuiten met latex doet u er verstandig aan een vochtmeting te laten uitvoeren alvorens hier latex op te laten spuiten. Zeker wanneer de stuclaag jonger is dan vier weken, het kan zijn dat de oppervlakte er droog en egaal uitziet en voelt, maar in de meeste gevallen zit er nog veel vocht onder het oppervlak welke met het oog niet waarneembaar zijn.

VOCHTMETING OP NIEUW STUCWERK DOOR VOORDELIG LATEX SPUITEN

De latex spuiters van Voordelig Latex Spuiten kunnen een vochtmeting op uw gestucte muren, wanden, plafonds uitvoeren tijdens een bezoek op locatie. Hierdoor kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken voor het latex spuiten van uw nieuwe stucwerk.

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.