Prijzen latex spuiten wanden & plafonds Voordelig Latex Spuiten

Prijzen van latex spuiten zijn gebaseerd op latex spuitwerk van muren en plafonds met premium kwaliteit latex exclusief btw. Is uw woning ouder dan twee jaar dan valt deze onder 6% btw (vanaf 01-01-2019 is dit 9%), is uw woning jonger dan twee jaar dan is dit 21%. Voordelig Latex Spuiten spuit altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Voordelig Latex Spuiten spuit de  tweede laag latex in tegenstelling tot veel van onze collega’s wel geheel gratis! Bij Voordelig Latex Spuiten weet u altijd waar u aan toe bent, geen ongewenste verassingen of meerwerk achteraf.

Voordelig Latex Spuiten spuit in alle gevallen uitsluitend de beste kwaliteit latex! Eventueel meerwerk berekenen wij niet, Kleine beschadigingen aan wanden, plafonds en het kitten van naden doen wij vanzelfsprekend gratis. Dit uiteraard binnen het redelijke. (Bij goedkoop latex spuiten worden geen gratis reparaties uitgevoerd of naden gekit)

De prijzen van latex spuiten zijn een indicatie gebaseerd op gemiddelde werkomstandigheden. Het komt in veel gevallen voor dat na bezichtiging op locatie u goedkoper uit bent op uw latex spuitwerk!

In de onderstaande tabellen ziet u een indicatie wat de gemiddelde kosten zijn voor Airless latex spuiten per M2. De prijzen zijn afhankelijk van het type, kwaliteit latex, en het totaal aantal vierkantenmeters (M2) en eventueel kleur dat gespoten dient te worden. Voor een exacte prijsopgave voor latexspuitwerk kunt u een afspraak maken op locatie met Voordelig Latex Spuiten. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over kostenbesparende en mogelijkheden voor uw project.

Eenvoudig afrekenen na oplevering

U kunt na oplevering van de werkzaamheden eenvoudig afrekenen op locatie. Wij accepteren Maestro, V Pay, VISA Electron MasterCard, Visa, Union Pay en JCB. Uiteraard mag u de factuur ook achteraf overmaken.

Goedkoop Latex Spuiten Caparol/CapaTrend

Bij goedkoop latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een goed dekkende witte matte latex muurverf Caparol/CapaTrend. De latex is goed afwasbaar, geurarm en milieuvriendelijk. CapaTrend is een zeer goed dekkende matte premium latex muurverf voor muren en plafonds en alle andere oppervlakken binnenshuis. Uitstekend geschikt voor nieuw schilderwerk en voor te renoveren verflagen. Multi-functionele, zeer goed dekkende dispersiemuurverf, vrij van oplosmiddelen en afwasbaar.. Ook bij Goedkoop Latex Spuiten spuiten wij indien nodig de tweede laag latex geheel kosteloos.

Bij goedkoop latex spuiten gebeurt het afdekken/afplakken en afvoeren restmateriaal door opdrachtgever zelf. De met latex te spuiten oppervlaktes dienen spuitklaar te zijn voor aanvang spuitwerkzaamheden. Wanden en vloeren zijn vrij van obstakels eventuele gaatjes zijn dichtgemaakt. Het kitten van naden en/of kleine scheuren repareren doet gebeurt tevens door opdrachtgever.

Goedkoop Latex Spuiten Prijsoverzicht

Goedkoop Latex spuiten v.a. €3,50 per m²

Inc. Afdekken Zelf Afdekken
Goedkoop Latex spuiten groter dan 500 m²
N.V.T. € 3,50 per m²
Goedkoop Latex spuiten 300 m² tot 500 m²
N.V.T. € 4,00 per m²
Goedkoop Latex spuiten 200 m² tot 300 m²
N.V.T. € 4,50 per m²
Goedkoop Latex spuiten 60 m² tot 200 m²
N.V.T. € 5,00 per m²
Voor wit tinten Ral 9001/ Ral 9003 / Ral 9010 / Ral 9016 rekenen wij GEEN extra kleurentoeslag,
   

Toepassing Glidden/PPG tex matt schrobvast, Natteslijtageklasse 1

Glidden Tex Matt is een hoogwaardige latex, schrobbare (schrobvast klasse 1), matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Zeer geschikt om aan te brengen over geprecoate scan, soepele verwerking en zeer goed dekkend. Latex Glidden Tex Matt is toepasbaar op voldoende droog schuurwerk, beton, pleisterwerk, enz. Glidden tex matt latex is kwalitatief en qua eigenschappen vergelijkbaar aan de PPG Sigma Sigmatex Superlatex alleen voordeliger!

Prijsoverzicht Latex Spuiten Glidden/PPG tex mat

Prijzen Glidden tex matt (PPG/Sigma) v.a. €4.75 per m²
Inc. Afdekken Zelf Afdekken
Glidden latex spuiten tex matt groter dan 500 m²
€ 5,50 per m² € 4,75 per m²
Glidden latex spuiten tex matt 300 m² tot 500 m²
€ 6,25 per m² € 5,50 per m²
Glidden latex spuiten tex matt 200 m² tot 300 m²
€ 7,00 per m² € 6,25 per m²
Glidden latex spuiten tex matt 60 m² tot 200 m²
€ 7,75 per m² € 7,00 per m²
Voor wit tinten Ral 9001/ Ral 9003 / Ral 9010 / Ral 9016 rekenen wij GEEN extra kleurentoeslag,
   

Toepassing Indeko-Plus Premium en Sigmatex Latex Muurverf

Indeko-Plus Premium en Sigmatex is hoogwaardig matte schrobvaste latex  voor spuitwerk op alle binnenmuren en plafonds (natteslijtage klasse 1). Zowel Indeko-Plus Premium als Sigmatex hebben een dubbele dekkracht, droogt snel en is neutraal van geur.

Deze latex is bijzonder geschikt voor objecten die snel geschilderd of gerenoveerd en weer in gebruik genomen of bewoond moeten worden. Ziekenhuizen, bejaardentehuizen, warenhuizen, hotels, cafés, kantoren, scholen, dokterspraktijken, overheidsinstellingen en woningen zijn bij voorkeur toepassingsgebieden voor het spuiten met Indeko-Plus of Sigmatex.

Prijsoverzicht Latex Spuiten Indeko-Plus Premium en Sigmatex

Indeko-Plus (Caparol) of Sigma Sigmatex v.a. €5,25 per m²
Inc. Afdekken Zelf Afdekken
Indeko-Plus of Sigmatex latex spuiten groter dan 500 m²
€ 6,00 per m² € 5,25 per m²
Indeko-Plus of Sigmatex latex spuiten 300 m² tot 500 m²
€ 6,75 per m² € 6,00 per m²
Indeko-Plus of Sigmatex latex spuiten 200 m² tot 300 m²
€ 7,50 per m² € 6,75 per m²
Indeko-Plus of Sigmatex latex spuiten 60 m² tot 200 m
€ 8,25 per m² € 7,50 per m²
Voor wit tinten Ral 9001/ Ral 9003 / Ral 9010 / Ral 9016 rekenen wij GEEN extra kleurentoeslag,
   

Neem contact met ons op

We streven ernaar om binnen een werkdag te reageren.

  Graco Airless spuitsysteem

  WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

  Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
  © Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.