Verkeerd latex spuiten op nieuw gestucte wanden
Herstellen wanden door verkeerd latex spuitwerk op stucwerk
Trap afdekken voor latex spuiten
Afplakken slaapkamers voor latex spuiten
Tailings in het plafond door verkeerd afstellen latex spuit
Eindresultaat latex spuiten wanden trap
Eindresultaat latex spuiten slaapkamers
Herstellen latex spuitwerk
Gestucte wanden na herstellen schade latexspuiter

HERSTELWERKZAAMHEDEN VERKEERD LATEX SPUITWERK DOOR ONPROFESSIONELE LATEX SPUITER

Opdracht wanden woonkamer en plafond welke waren gespoten door een onprofessionele latex spuiter herstellen. Wanden van de woonkamer waren voorzien van nieuw stucwerk (anderhalve week oud). Eigenaren hebben de wanden en plafonds laten spuiten met latex. De betreffende latexspuiter heeft de wanden gefixeerd terwijl er nog vocht in zat, hierna is er Histor monodek op gespoten (Histor latex is leuk voor doe het zelver met een roller maar zeker niet aan te raden om airless te spuiten). Het resultaat was dan ook dat het vocht dat nog in de wanden zat zich een weg naar buiten heeft gebaand, over de gehele wand zijn vochtblazen ontstaan. De plafonds waren te zuinig (schraal) gespoten, ook was de latex spuit verkeerd afgesteld waardoor er tailings ontstonden. Tailings zijn strepen welke ontstaan door verkeerd afstellen van de latex spuitmachine (te weinig druk)

Voordelig Latex Spuiten heeft na het verwijderen van de vochtblaasjes door middel van handmatig polijsten de wanden en plafonds opnieuw gespoten met Claessens classidur Aquasil Mat. Het resultaat is dan ook dat de wanden nu superstrak zijn zonder oneffenheden of blaasjes.

LATEX SPUITEN OP NIEUW OF ONBEHANDELD STUCWERK, LAAT U GOED INFORMEREN

Voor het spuiten van latex op nieuw of onbehandeld stucwerk laat u altijd goed informeren door een ervaren latex spuiter. Vraag ook welke latex er wordt gebruikt en een plan van aanpak, laat tevens een vochtmeting doen op nieuw stucwerk! Hierdoor kan worden bepaald of uw wanden met een hechtprimer kunnen worden behandeld of dat u langer moet wachten met het sealen van wanden of plafonds. Nieuw stucwerk kan worden gespoten door Voordelig Latex Spuiten met een daarvoor bestemde latex, dit kan al na een week zelfs als er nog vocht in de wanden zit.

PROJECT DETAILS

Opdracht: Latex Spuiten
Herstellen wanden en plafonds
Opdrachtgever
Particulier Nieuwerkerk aan den IJssel
Totaal M2 (vierkante meter)
120
Aantal Kleuren
1
Wanden Wit
Claessens classidur Aquasil Mat
Plafond Wit
Claessens classidur Aquasil Mat

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.