Latex spuiten nieuwbouwwoningen
Sausklare wanden nieuwbouw voor latex spuiten
Wanden nieuwbouw voor latex spuiten
Latex spuitwerk nieuwbouw
Airless latex spuit Graco
Sausklare wanden nieuwbouw na het spuiten van latex
Wanden nieuwbouw na latex spuiten
Kamers nieuwbouwwoning na latex spuiten
Nieuwbouw latex spuiten trappengat
Wanden in kleur spuiten door Voordelig Latex Spuiten

LATEX SPUITEN VAN NIEUWBOUWWONINGEN EN OBJECTEN

Het latex spuiten van nieuwbouwwoning of andere nieuwbouw objecten is voor Voordelig Latex spuiten iets wat we vrijwel dagelijks doen. Steeds meer consumenten en zakelijke opdrachtgevers kiezen voor een snelle, strakke maar vooral voor duurzame en voordelige betaalbare maatwerk oplossingen. Bij het spuiten van latex in nieuwbouw zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. Indien u er voor kiest om uw nieuwbouw object met latex te laten spuiten is het goed te weten dat er verschillende wand en plafond afwerkingen zijn bij oplevering welke mede bepalende factoren zijn die de prijs en snelheid waarmee Voordelig Latex Spuiten uw project kan uitvoeren beïnvloeden. We zullen deze hieronder voor u uiteen zetten zodat u een idee krijgt waar rekening mee te houden bij het spuiten van latex in nieuwbouw.

SAUSKLARE WANDEN OF BEHANGKLAAR WAT IS HET VERSCHIL

In veel gevallen bij het bouwen van een nieuwbouw woning of object kunt u aangeven bij uw project ontwikkelaar/uitvoerder hoe de wanden moeten worden opgeleverd. Waarom is deze keuze belangrijk en wat zijn de gevolgen voor het spuiten van latex.

SAUSKLARE WANDAFWERKING

Begrip Sausklaar: Muren en wanden worden egaal en vlak opgeleverd zonder oneffenheden. De wanden zijn hierdoor geschikt om met latex te worden gespoten, of gesausd te worden. Het sausklaar opleveren van wanden is in de meeste gevallen iets duurden dan behangklaar omdat de stucer geen enkele imperfectie kan laten zitten en de wanden spiegelglad afgewerkt zal moeten zijn.

BEHANGKLARE WANDAFWERKING.

Begrip behangklaar: Muren en wanden worden minder vlak opgeleverd dan het geval is bij sausklaar. Deze wanden bevatten vaak kleine imperfecties welke na het behangen niet meer zichtbaar zijn. Deze behangklare wanden zijn in de veel gevallen niet geschikt om direct te kunnen worden gespoten met latex. Na het spuiten van latex op behangklare wanden zullen deze imperfecties juist extra gaan vallen. Bij twijfel kunt u altijd vrijblijvend contact met Voordelig Latex Spuiten opnemen.

OPLOSSINGEN OM BEHANGKLAREWANDEN MET LATEX TE SPUITEN

Indien uw nieuwbouwproject behangklaar is opgeleverd en u besluit deze te laten spuiten met latex zijn er een aantal mogelijkheden.

Uitvlakken van wanden

U kunt uw wanden laten uitvlakken, hierbij worden de wanden handmatig of machinaal met een planex glad gemaakt door middel van schuren met zeer fijne korrel.

Renovlies

Renovlies behang behoort tot de categorie glasvezelbehang, deze is ook te verkrijgen met een glad oppervlak. Het laten plaatsen van renovlies behang is een relatief goedkope oplossing om behangklare wanden en muren geschikt te maken voor het spuiten van latex. Renovlies is goedkoper dan het laten aanbrengen van nieuw stucwerk.

Stucen

Indien uw wanden niet vlak zijn en veel onregelmatigheden bevatten zal latex spuitwerk niet tot zijn recht komen. Indien het plaatsen van het relatief goedkopere renovlies geen optie is kunt u de wanden opnieuw laten stucen. Stucwerk geeft een zeer glad en egaal resultaat dat na behandeling van een hechtprimer of het spuiten van een gespecialiseerde latex direct gespoten kan worden.

Bij twijfel wat in uw situatie de beste oplossing is kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Voordelig Latex Spuiten. Wij zijn u graag van dienst.

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.