Zolder met bruine dak en vezelplaten voor het latexspuiten
Latex spuiten nieuwbouw zolder
Vezelplaten voor het latex spuiten
Latex spuiter van Voordelig Latex Spuiten
Latex spuiten van zolders
Vezelplaten na het latex spuiten
Zolder met latex gespoten
Latex spuiten van zolderbeplating door Voordelig Latex Spuiten

LATEX SPUITEN VAN ZOLDERS, MET VEZEL GROENE OF BRUINE DAK EN PLAFOND PLATEN

Opdracht Latex spuiten van de zolder met dakplaten en knieschotten. Met name in nieuwbouw woningen worden zolders of zolderverdiepingen steeds vaker afgetimmerd met onbehandelde groene, bruine houten of vezel dakplaten. De latexspuiters van Voordelig Latex Spuiten, spuiten de zolder en dekbeplating van uw woning eenvoudig in elke gewenste kleur met een kwaliteit latex. De latex welke wij spuiten is afhankelijk van het type dakplaat. Bij het spuiten van dakplaten op zolders adviseren wij altijd een damp doorlatende (damp open systeem)  latex te gebruiken, dit zeker in nieuwbouw, dit wordt ook in de bouwbestekken geadviseerd. Het spuiten van zolderbeplating gaat in tegenstelling tot het sausen met een roller vele malen sneller en efficiënter. Zo kan Voordelig Latex Spuiten in een keer een hogere laagdikte aanbrengen via een spuitapplicatie dan dat met een roller ooit mogelijk is. Dit geeft behalve een flinke en kosten besparing ook een strakker en streeploos eind resultaat. Zo heeft u geen vezelstructuur of kans op baanvorming door middel van spuiten dit in tegenstelling tot het sausen van van zolderbeplating met een roller. Daarnaast is het spuiten van uw zolder vaak in enkele uren gedaan. Waar men met het sausen van een zolder met een roller, dit zeker met bruine of groene vezelplaten dit minimaal 2 tot 3 keer moet herhalen om een egale en optimale dekking te krijgen is dit door deze te laten spuiten in een fractie van de tijd gedaan door de latexspuiters van Voordelig Latex Spuiten.

Ook zolders met gipsplaten kunnen probleemloos worden gespoten. Onze latexspuiters adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

PROJECT DETAILS

Latex Spuiten
Zolder en dakplaten
Opdrachtgever
Particulier Moerkapelle
Totaal M2 (vierkante meter)
90
Aantal Kleuren
1
Wanden Wit
Sigmapearl Clean Mat
Plafonds Wit
Sigmapearl Clean Mat

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
© Copyright 2019 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V.