PRIJS LATEX SPUITEN

Bekijk de actuele prijzen per type latex en prijs per vierkantenmeter. Zo krijgt u een idee van de geschatte kosten voor het latex spuiten van uw project.

GA NAAR PRIJSOVERZICHT
Lak spuiten wandpanelen
Lak spuiten wandpanelen voor
Lak spuiten wandpanelen
Lak spuiten wandpanelen na
Lak spuiten radiatoren
Lak spuiten radiatoren voor
Lak spuiten radiatoren
Lak spuiten radiatoren na
Lak spuiten keukenkast panelen
Lak spuiten keukenkast panelen voor
Lak spuiten keukenkast panelen
Lak spuiten keukenkast panelen na
Lak spuiten deuren
Lak spuiten deuren zijdeglans voor
Lak spuiten deuren
Lak spuiten deuren lowgloss na

Spuiten van lakken, verf en coatings. Hoe werkt het en wat is het?

Ook het spuiten van lakken, coatings en grondverven/primer kan Voordelig Latex Spuiten voor u verzorgen. Door middel van onze eigen spuitcabine aan ons bedrijf kunnen wij in een stofvrije omgeving zowel lak spuiten als het aanbrengen van industriële coatings.

Lak, verf of coatings spuiten

Het spuiten van lakken en o.a. coatings is op vrijwel iedere ondergrond toe te passen. Voor iedere ondergrond is er een passende oplossing. Enkele materialen die zonder problemen kunnen worden voorzien van nieuw lakspuitwerk of (industriële) coating zijn:

 • Hout
 • Trespa
 • Kunststoffen
 • Aluminium
 • Staal
 • Zink

De meest voorkomende aanvragen aangaande het spuiten van lak of het voorzien van een coating die wij aanbrengen in onze spuitcabine zijn: deuren, plinten, Keukens, wandpanelen, trapleuningen en radiatoren. Maar ook andere items kunnen wij uitvoeren. Indien het in onze spuitcabine past 54 M² vloeroppervlak 140 M³.

Voordelen van lak of verf spuiten in plaats van roller of kwast.

Het voordeel van het spuiten van zowel lakken of coatings zijn in eerste instantie een hogere laagdikte en daarnaast een streeploos resultaat. Doordat wij onze spuitcabine verwarmen en vocht onttrekken zal de lak sneller uitharden waardoor deze eerder krasbestendig is.

Voordelig Latex Spuiten werkt uitsluitend met milieuvriendelijke (watergedragen) producten.

Al onze lakken en coatings zijn leverbaar in de volgende glansgraden:

 • Mat: Matte of ook doodmatte verven, lakken en Coatings. Deze zullen vrijwel geen reflecties vertonen en verhullen eventuele onregelmatigheden in de gespoten ondergronden.
 • Lowgloss: Halfglans ook wel semi-gloss genoemd. Deze heeft een iets lagere glansgraad dan zijdeglans. Dit ziet er wat luxueuzer uit.
 • Zijdeglans: Zijde mat of ook wel zijdeglans verven, lakken en Coatings. Deze zullen een zoals de naam het eigenlijk al aangeeft een zijdezachte satijnen elegante glans geven aan de gespoten ondergronden.
 • Hoogglans: Glans of Hoogglans verven, lakken en Coatings. Deze zullen een hoge glansgraad geven aan de gespoten ondergronden. Elke imperfectie in de ondergrond zal hierdoor extra opvallen. Het is zaak dat deze eerst zeer goed zal worden voorbewerkt alvorens deze te kunnen aanbrengen.

Lakken en coatings kunnen wij door middel van onze eigen verfmengmachines in iedere kleur vervaardigen. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, ook voor u een specifieke glansgraad creëren.

Wij werken als erkend Sigma dealer uitsluitend met de beste producten en merken voor een optimaal en duurzaam eindresultaat. Daarnaast heeft Voordelig latex Spuiten de beschikking over vele andere kwalitatieve merken zodat wij altijd het juiste product kunnen inzetten tegen een scherpe prijs.

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Door onze brede kennis en expertise van Latex, muurverf en spuiten van lakken en coatings bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang vrijwel geen onderhoud! Voor vrijwel iedere opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

 • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
 • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
 • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
 • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
 • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
 •  

LATEX RAL KLEUREN SPUITEN

Latex spuiten op kleur behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De RAL-codes bestaan uit 4 cijfers en elke kleur is voorzien van een unieke naam. De kleurdefinities zijn de standaard in de latex industrie.

© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.