PRIJS LATEX SPUITEN

Bekijk de actuele prijzen per type latex en prijs per vierkantenmeter. Zo krijgt u een idee van de geschatte kosten voor het latex spuiten van uw project.

GA NAAR PRIJSOVERZICHT
Makelaarspakket Voordelig Latex Spuiten
Latex spuiters aan het werk van Voordelig Latex Spuiten
Makelaarspakket Voordelig Latex Spuiten Huizen
latex spuiten wanden van bedrijfshallen door Voordelig Latex Spuiten

Goedkoop uw leegstaande woning of bedrijfspand met latex laten spuiten

Uw woning of bedrijfspand sneller bewonen, verhuren of verkopen? Voordelig Latex Spuiten frist uw object snel en goedkoop op.

De laatste jaren kregen we steeds vaker verzoeken van particulieren, makelaars, woningcorporaties, particuliere (kamer) verhuurders en aannemers of het mogelijk was een leegstaand bedrijfspand, kamer of woning snel en goedkoop opnieuw op te frissen (te spuiten met latex). Hier heeft Voordelig Latex Spuiten zeer goedkope oplossingen voor om uw objecten weer een frisse en aantrekkelijke uitstraling te geven door deze opnieuw met latex te spuiten. Zo hebben we binnen zeven dagen een compleet uitgeleefde woning volledig verkoop klaar gerenoveerd en gespoten met latex en lak. Daarnaast doen wij ook grote bedrijfshallen voor particulieren en overheid

Voordelen latex spuiten lege woningen of bedrijfsruimte

Indien u besluit uw leegstaande woning, bedrijfspand goedkoop te laten opfrissen door middel van latex spuiten alvorens deze op de markt te brengen of te gaan bewonen zal dit zich zeker terugbetalen. Elke dag dat uw pand langer onnodig te koop of leegstaat kost tijd en geld. Eventuele kopers geeft u ook minder ruimte om af te dingen op de vraagprijs. Uw object ziet er immers netjes, strak en verzorgd uit. Het argument we moeten nog zoveel doen gaat in dit geval niet meer op. Latex spuiten is een zeer goedkope en snelle oplossing om uw woning, kamer of bedrijfspand optimaal te kunnen presenteren of te betrekken.

De eerste indruk bij een bezichtiging van een woning of bedrijfspand is in alle gevallen doorslaggevend!

De eerste indruk bij een bezichtiging van een nieuwe woning of bedrijfspand is in alle gevallen doorslaggevend. Er is niets zo erg als het bezichtigen van vervuilde muren, vergeelde plafonds en vette keukens! Eventuele gegadigden zullen in veel gevallen een of meerdere objecten bekijken en vergelijken.  Zorg dat uw objecten er positief uitspringen, laat uw woning of bedrijfspand snel en goedkoop weer voorzien van een frisse uitstraling door middel van een nieuwe laag latex of muurverf.

Verhuizen naar een nieuwe locatie is voor velen best een spannende, drukke periode waarin een hoop geregeld en gedaan moet worden. Indien uw te betrekken woning of bedrijfspand keurig in nieuwe frisse latex is gespoten, zal dit zeker positief bijdragen aan een rustige overgang. Uw object hoeft immers niet meer geschilderd te worden (vrijwel instap klaar). U bespaart de nieuwe eigenaar of u zelf een hoop kostbare tijd en dat is altijd positief!

 

VERKOOPKLAAR PAKKET: LATEX SPUITEN, GOEDKOOP, SNEL, SECUUR!

 • Welke objecten vallen onder Verkoopklaar latex spuiten?

  Verkoopklaar latex spuiten wordt door Voordelig Latex Spuiten uitsluitend toegepast op lege woningen, bedrijfspanden of andere leegstaande objecten welke zijn en bestemd voor verkoop of verhuur.

 • Waar dienen de met latex te spuiten ruimtes aan te voldoen.

  Objecten vrij van obstakels:

  Alle woningen, panden en ruimtes welke met latex muurverf gespoten dienen te worden moeten vrij van obstakels zijn en bezemschoon aangeleverd te worden.

  Behangen ondergronden met latex spuiten:

  In de regel kan behang zonder problemen met latex overgespoten worden. Wel dient het behang strak op de wanden zitten zonder ezelsoren en loszittende naden. Eventuele gaten in muren dienen bij voorkeur dicht te zijn gemaakt. Uiteraard kan Voordelig Latex Spuiten deze zaken voor u uitvoeren tegen meerprijs.

  Wanddecoratie, lampen en andere bevestigde zaken:

  Wanden en plafonds spuitklaar opleveren. bij voorkeur vrij van opgehangen lampen, decoratie en andere zaken welke niet meegespoten moeten worden. (Boor) gaatjes in muren en plafonds dienen bij voorkeur dicht te zijn gemaakt. Uiteraard kan Voordelig Latex Spuiten deze zaken voor u uitvoeren tegen meerprijs.

 • Prijs van Verkoopklaar latex spuiten.

  De prijs van het Verkoopklaar latex spuiten is afhankelijk van het aantal vierkante meters (M2) dat gespoten moet worden met latex. Daarnaast is de snelheid waarmee Voordelig Latex Spuiten uw object kan spuiten medebepalend zo niet doorslaggevend voor de uiteindelijke prijs.

  Omdat ieder project uniek is kan Voordelig Latex Spuiten pas na bezichtiging van het te spuiten project u een scherpe,  zo niet spotgoedkope prijsopgave doen toekomen.

  Voor het maken van een prijsopgave neemt u contact op met Voordelig Latex Spuiten.

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

 • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
 • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
 • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
 • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
 • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent

LATEX RAL KLEUREN BEKIJKEN

© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.