PRIJS LATEX SPUITEN

Bekijk de actuele prijzen per type latex en prijs per vierkantenmeter. Zo krijgt u een idee van de geschatte kosten voor het latex spuiten van uw project.

GA NAAR PRIJSOVERZICHT

Latex spuiten op muren, wanden en plafonds hoe werkt het?

Het spuiten van latex muurverven op wanden en plafonds wordt door Voordelig Latex Spuiten gedaan door middel van Airless en Air-Assisted spuitapparatuur (voor nevelarm spuiten). Onder regelbare druk zal de latex worden gespoten al of niet met persluchtondersteuning. Latex spuiten is op vrijwel iedere harde ondergrond mogelijk. Voordelig Latex Spuiten spuit uitsluitend hoogwaardige milieu vriendelijke premium latexen op waterbasis.

Voordelen van latex spuiten in plaats van sausen met roller

Latex spuiten van wanden en plafonds bespaart u kostbare tijd en geld, het spuiten van latex is in de meeste gevallen 30 tot 40% goedkoper dan traditioneel sauzen met een roller en kwast. Doordat latex spuiten ook vele malen sneller gaat heeft u minimale hinder van de werkzaamheden. Daarnaast wordt er bij het Airless spuiten van latex een hogere laagdikte aangebracht, dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat zonder strepen of roller aanzetten.

Airless latex muurverf spuiten

Latex muurverf spuiten wat zijn de voordelen?

 • Latex muurverf spuiten: Tijd en kosten besparing

  Door het airless spuiten van latex muurverf bespaart u in eerste instantie kostbare tijd, en tijd is geld. Latex spuiten is in de meeste gevallen 30% goedkoper dan traditioneel sauzen. Het voorwerk (maskeren afplakken) is wellicht meer werk dan traditioneel sauzen, het spuiten van latex gaat daarentegen vele malen sneller dan het aanbrengen van latex muurverf met een roller en kwast. In de regel spuiten wij een complete eengezinswoning van drie etages in een a twee dagen (dit is inclusief voorwerk, maskeren en afplakken). Hierdoor heeft u een minimale hinder van werkzaamheden. Voor bedrijven betekend dit minder overlast zowel voor u als voor uw klanten. Indien gewenst werken wij in overleg ook in de weekenden en avond uren zodat u geen inkomsten hoeft mis te lopen.

 • Latex muurverf spuiten: Op vrijwel iedere ondergrond toepasbaar. Bekijk toepassingen

  Latex muurverf kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht. Nieuw of bestaand Spack, stucwerk, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasvliesbehang, renovlies, granol, spachtelputz, hout, steen, beton, systeemplafonds en vele andere nieuwe of bestaande ondergronden. Het voordeel van latex spuiten is dat gladde wanden glad blijven, Bij wanden en plafonds met een structuur zal deze structuur behouden blijven. Airless Latex spuiten geeft geen aanzetten zoals bij traditioneel sauzen met roller of kwast wel het geval is. U bent gegarandeerd van een strak en optimaal resultaat.

Welk type latex en slijtage klasse is voor mijn project de juiste keuze?

Latex muurverf kent diverse verschillende classificaties (natte slijtage klasse 1, 2, 3). Deze zijn bepalend voor de toepassing van een latex in een bepaalde ruimte, oppervlak of situatie. De classificering van een latex heeft ook invloed op de prijs. Laat u daarom bij twijfel altijd informeren door door een van onze latex muurverf experts over de verschillen van latex en de toepassing hiervan.

 • Latex muurverf is verkrijgbaar in verschillende natte slijtage klasse 1, 2, 3. bekijk de eigenschappen van elke klasse latex

  Klasse 1: Latex muurverven natte slijtage klasse 1 zijn schrobvast en zeer goed en grondig te reinigen. Deze worden door Voordelig Latex Spuiten vooral gebruikt in vochtige en openbare ruimtes waar zeer intensief gebruik van gemaakt word en de kans op vervuiling zeer groot is.

  Klasse 2: Latex muurverven natte slijtage klasse 2 zijn redelijk schrobvast en laten zich makkelijk reinigen. Deze zijn uitermate geschikt voor ruimtes welke intensief gebruikt worden met risico op vervuiling.

  Klasse 3: Latex muurverven natte slijtage klasse 3 zijn wasvast. Deze zijn uitermate geschikt voor normale situaties. Latex natte slijtage klasse 3 is uitstekend geschikt voor plafonds, wanden en muren in ruimtes welke niet commercieel worden gebruikt. Voor een regulier huishouden is deze latex muurverf prima te gebruiken.

  Alle natte slijtage klasse latex binnenmuurverf zijn leverbaar zijn in de volgende uitvoeringen: Mat, Zijdemat, Zijdeglans, Glans en Isolerend.

 • Eigenschappen latex muurverf mat, diep mat, zijdemat, zijdeglans, glans en issolerend.

  Diep Mat: Diep matte latex muurverf is een uitkomst in de moderne architectuur, waar de huiskamer,hal en de keuken in veel gevallen bestaan uit glad stucwerk en een groot geheel vormen. Hierdoor zijn plafonds en muren groter dan ooit, diepe matte latex zorgd voor een esthetisch zeer verzorgd en strak eindresultaat.

  Mat:  Matte latex muurverf heeft vrijwel geen glans en lichtreflectie. Deze latex komt zeer rustgevend en warm over. Matte latex is ideaal voor het verweken op muren, wanden en plafonds. Matte latex heeft door zijn eigenschappen het voordeel dat kleine imperfecties zoals lichte beschadigingen in de ondergrond redelijk goed te verbergen zijn.

  Zijdemat: Zijdematte latex muurverf

  Zijdeglans:

  Glans:

  Isolerend: Isolerende latex muurverven. Deze isoleert optimaal stoffen die doorslaan zoals: nicotine, roet, lignine en opgedroogde watervlekken en vetvlekken. Ook voor nieuw en vers gestucte wanden en plafonds zijn er isolerende latexen welke direct gespoten kunnen worden.

Latex muurverf spuiten al v.a. €3,50 per M²

Bekijk de actuele prijzen latex spuiten per M² inclusief latex

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

 • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
 • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
 • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
 • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
 • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent
 •  

LATEX RAL KLEUREN SPUITEN

Latex spuiten op kleur behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De RAL-codes bestaan uit 4 cijfers en elke kleur is voorzien van een unieke naam. De kleurdefinities zijn de standaard in de latex industrie.

© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.