PRIJS LATEX SPUITEN

Bekijk de actuele prijzen per type latex en prijs per vierkantenmeter. Zo krijgt u een idee van de geschatte kosten voor het latex spuiten van uw project.

GA NAAR PRIJSOVERZICHT

Nicotineaanslag

Roet, nicotine en waterschade verwijderen met Voordelig Latex Spuiten

Waterschade plafond

waterschade plafond

Roetschade en rookschade

Roet en Rookschade voor het herstellen

Nicotineaanslag verwijderd

Eindresultaat roet, nicotine en waterschade verwijderen met Voordelig Latex Spuiten

Waterschade hersteld

Waterschade verwijderd

Roetschade hersteld

Roet en Rookschade na het herstellen

NICOTINE AANSLAG VERWIJDEREN

Herstellen en verwijderen van nicotineaanslag op wanden en plafonds door Voordelig Latex Spuiten

Aanslag welke is veroorzaakt door nicotine op wanden en plafonds is veruit een van de hardnekkigste vervuilingen. Buiten het feit dat het vies ruikt is de verkleuring welke optreed door nicotineaanslag buitengewoon vervelend. Nicotine is in water oplosbaar en is niet zomaar met watergedragen latex over te spuiten (de nicotine zal doorslaan/doorbloeden), uiteraard zijn er isolerende watergedragen latexen (isodeck/Isotop) maar de ervaring heeft geleerd dat deze in de meeste gevallen niet of onvoldoende toereikend zijn om nicotineaanslag te isoleren. Voordelig Latex Spuiten heeft door jarenlange ervaring de expertise ontwikkeld om nicotine aanslag/vervuiling aan wanden en plafonds op mens en milieuvriendelijke wijze te verhelpen. Omdat niet iedere situatie het zelfde is zal de latex expert van Voordelig Latex Spuiten altijd op locatie komen kijken en een behandelplan opstellen om uw probleem snel, professioneel en voordelig te verhelpen.

ROET EN VET AANSLAG VERWIJDEREN/HERSTELLEN

Roet en vetaanslag verwijderen of herstellen op wanden en plafonds door Voordelig Latex Spuiten

Roet en aanslag of vervuiling door vetten op wanden en plafonds komt in veel gevallen voor in woningen met onvoldoende ventilatie. Ook roet of rookaanslag veroorzaakt door brandschade is door Voordelig Latex Spuiten te verhelpen. Onze experts op gebied van latex spuiten en issoleren van vervuilde of beschadigde ondergronden komt op locatie de situatie bezichtigen en beoordelen, en zal aan de hand van de situatie een plan van aanpak maken waardoor in veel gevallen de roet schade of vetaanslag professioneel, snel en vakkundig zal worden verholpen door Voordelig Latex Spuiten. U ontvangt een gedetailleerd schaderapport welke door verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd.  In de meeste gevallen worden schade en gevolgschade aan wanden en plafonds veroorzaakt door roet of rook vergoed door uw verzekering.

WATERSCHADE VERWIJDEREN/HERSTELLEN

Waterschade aan wanden en plafonds verwijderen of herstellen door Voordelig Latex Spuiten

Waterschade aan wanden en plafonds kunnen door Voordelig Latex Spuiten worden verholpen. De gevolg schade van water heeft vaak grote gevolgen voor uw wanden en plafonds en de rest van uw omgeving, uiteraard is het belangrijk om in eerste instantie de bron te achterhalen waar de lekkage vandaan komt en om wat voor lekkage het gaat, nadat deze is vastgesteld en is verholpen is het zaak de gevolgschade aan wanden en plafonds te beperken en te verhelpen. De experts van Voordelig Latex Spuiten adviseren u op locatie over de mogelijkheden van het herstellen van de waterschade. U ontvangt een gedetailleerd schaderapport welke door verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd.  In de meeste gevallen worden schades en gevolgschade veroorzaakt door water of lekkage vergoed door uw verzekering.

PRIJZEN HERSTELLEN VAN NICOTINEAANSLAG, ROET EN WATERSCHADES

Wat zijn de kosten voor het verwijderen en herstellen van Roet, Nicotineaanslag en waterschades.

De kosten voor het verwijderen en herstellen van Roet, Nicotineaanslag en waterschades worden beïnvloed door meerdere factoren. Het is helaas niet mogelijk om hier ongezien een standaard prijs op af te geven. De prijs wordt mede bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters dat hersteld moet worden, het soort schade dat hersteld moet worden Roet, Nicotineaanslag of wateraanslag alsmede de materialen en producten welke dienen te worden ingezet om de schade op correcte wijze te verhelpen.

Om u een correcte offerte te kunnen aanbieden komt Voordelig Latex Spuiten altijd op locatie een bezichtiging doen om de situatie te bezichtigen. Hierna kunnen we u een vrijblijvende offerte aanbieden voor het herstelwerk. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent

LATEX RAL KLEUREN BEKIJKEN

© Copyright 2024 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V. & Latex Spuiten B.V.