PRIJS LATEX SPUITEN

Bekijk de actuele prijzen per type latex en prijs per vierkantenmeter. Zo krijgt u een idee van de geschatte kosten voor het latex spuiten van uw project.

GA NAAR PRIJSOVERZICHT
Stucwerk van wanden en plafonds door stucadoors van Voordelig Latex Spuiten
Stucadoor aan het stucen van wanden en plafonds Voordelig Latex Spuiten
Stucadoor Voordelig Latex Spuiten
Nieuw gestucte wanden en plafonds

STUCEN VAN WANDEN EN PLAFONDS DE STUKADOORS VAN VOORDELIG LATEX SPUITEN STUCADOREN TEGEN DE SCHERPSTE TARIEVEN!

Uw wanden of plafonds laten voorzien van stucwerk de stukadoors van Voordelig Latex Spuiten stucadoren zowel behangklaar als sausklaar stucwerk.

Indien u overweegt uw wanden of plafonds te laten stucen door een stukadoor is het zinvol om te weten wat de precieze verschillen zijn tussen sausklaar stucwerk en behangklaar stukadoren. De stukadoor Voordelig Latex Spuiten  legt u de verschillen graag uit.

SAUSKLAAR STUCWERK

Sausklaar stucwerk, de stukadoor zal de wanden en/of plafonds egaal en glad afwerken. De wanden en/of plafonds zullen uiterst vlak, recht en volledig egaal glad worden gestukadoord. Na het aanbrengen van sausklaar stucwerk zijn de wanden dermate vlak en vrij van onregelmatigheden zodat deze kunnen worden gespoten met latex, dit in tegenstelling tot behangklaar stucwerk. Voordelig Latex Spuiten biedt hierbij verschillende mogelijkheden om nieuw stucwerk te voorzien van Airless latex spuitwerk. Voordelig Latex Spuiten B.V. adviseerd u hier graag geheel vrijblijvend in. Hierdoor maakt u altijd de juiste keuze als het gaat om het aanbrengen van stucwerk en de eindafwerking.

BEHANGKLAAR STUCWERK

Behangklaar stucwerk, de stucadoor zal de wanden en/of plafonds glad en vlak afwerken(stukadoren) zodat deze geschikt zijn om te worden voor zien van behang of renovatievliesbehang ook wel bekend als renovlies. Behangklaar stucwerk is niet zo glad en vlak afgewerkt als sausklaar stucwerk. Maar is uiterst geschikt om te worden voorzien van een behangsoort zonder dat hierbij eventuele onregelmatigheden in de ondergrond te zien is. Bij behanglaar stucwerk op wanden en plafonds adviseren wij deze niet zo maar Airless  spuiten met een latex of muurverf. Na het latex spuitwerk zullen imperfecties welke in behangklaar stucwerk zitten extra gaan opvallen, hierdoor zeker bij strijklicht dit niet stak en netjes en egaal ogen.

IK HEB EEN NIEUWBOUWWONING, MOET IK DEZE DAN NOG LATEN STUCEN VOORDAT DEZE (AIRLESS) GESPOTEN KAN WORDEN MET LATEX?

Voordelig Latex Spuiten krijgt wekelijks de vraag ik heb een nieuwbouwwoning maar kan ik deze dan meteen laten voorzien van latex spuitwerk. In veel gevallen is het antwoord nee! Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen zitten er in de betonnen (gegoten) wanden en plafondplaten vaak gietgallen (dit zijn kleine gaatjes luchtpockets) welke ontstaan tijdens het gieten van de betonnen wanden. Daarnaast zitten er ook vaak kleine onregelmatigheden op de wanden of plafonds welke eerst verwijderd dienen te worden. Indien de nieuwbouwwoning  is voorzien van stukwerk bij oplevering is dit vaak behang klaar stucwerk (vraag dit na bij de aannemer), dit wil zeggen dat de ondergronden geschikt zijn om te voorzien van een behang of een renovatievliesbehang. Indien we behangklare gestucte ondergronden Airless met latex zouden spuiten zal dit nooit het gewenste strakke resultaat opleveren. Gaatjes en onregelmatigheden in de ondergrond zullen zichtbaar blijven. We kunnen immers zo strak en glad spuiten als de ondergrond dit toelaat. Door middel van het sausklaar stuken van de ondergronden zoals wanden en plafonds zullen alle imperfecties volledig verdwijnen en er een strak en spiegelglad eindresultaat worden behaald.

VOOR EN NADELEN VAN HET STUCEN VAN NIEUWBOUW WONINGEN EN OBJECTEN.

Over het stukadoren van nieuwbouwwoningen en objecten verschillen de meningen aanzienlijk. Ja het is een strakke en gladde wandafwerking maar in nieuwbouw woningen (jonger dan twee jaar) zeker niet geheel zonder risico’s. Indien u overweegt uw wanden en/of plafonds in een nieuwbouw woning te laten voorzien van stucwerk is het goed om rekening te houden met zetten van de woning. U moet dit zo zien dat de woning na de bouw gaat werken. Dit wil zeggen dat wanden en dragende delen (ook plafonds) iets gaan krimpen doordat het vocht uitdampt en daarnaast door het gewicht de woning lichtelijk iets kan verzakken (dit zijn enkele millimeters mede veroorzaakt door het inklinken van de bouwgrond en het uitdampen van vocht uit de betonnen wanden en plafonds). Hierdoor gaan wanden en plafonds werken en kunnen er in het nieuwe stucwerk krimpscheuren/stressfracturen ontstaan. Ook indien uw woning nog in een nieuwbouwwijk staat waar nog meer gebouwd wordt zal door het eventueel plaatsen van heipalen(onderheien) en voorbijkomend zwaar werkverkeer de kans op krimpscheuren/stressfracturen vergroten. Indien het nieuwe stucwerk reeds is gespoten met een latex of muurverf kan dit niet zomaar even plaatselijk worden bijgewerkt. Na het dichten en uitrepareren van de krimpscheuren zal het betreffende oppervlak opnieuw moeten worden gespoten. Daarnaast is het mede bepalend of het stucwerk door de stukadoor wordt ingesneden langs de hoeken en plafonds, hiermee word de spanning op het stucwerk en de kans op krimpscheuren aanzienlijk  verminderd (niet uitgesloten) welke optreed wanneer het vocht uit het stucwerk verdampt en de woning zich gaat zetten naar zijn omgeving.

LATEX SPUITEN VAN NIEUW ONBEHANDELD STUCWERK

Voordat nieuw en onbehandeld stucwerk kan worden voorzien van Airless latex spuitwerk zijn er enkele zaken waar u u rekening mee dient te houden. Voordelig Latex Spuiten legt het u uit.

RENOVATIEVLIES (RENOVLIES OF VLIESBEHANG) VOORDELIG, SNELLER EN VEILIG ALTERNATIEF INPLAATS STUCWERK IN NIEUWBOUWWONINGEN OF OBJECTEN.

Zeker in het geval van nieuwbouw kunt u overwegen om gebruik te maken van een renovatievliesbehang. Deze kan in de meeste gevallen vrijwel direct op betonnen wanden en gipsblokken worden aangebracht door de renovliezer nadat deze zijn nagelopen op oneffenheden. Renovliesbehang of vliesbehang zoals renovatievliesbehang ook wel wordt genoemd is een sneller en een goedkoper alternatief dan het aanbrengen van stucwerk. Daarnaast zullen krimpscheuren en stressfracturen zich onder het renovatievliesbehang vormen waardoor deze niet zichtbaar zullen zijn op de wanden. Op die manier kan de woning of het object zich settelen zonder dat u bang hoeft te zijn op zichtbare krimpscheuren of stressfracturen.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (5 beoordelingen, gemiddeld: 9,80/10)
Loading...

WAAROM VOORDELIG LATEX SPUITEN?

Voordelig Latex Spuiten geeft u een kostenbesparend advies op locatie. Door onze brede kennis en expertise van latex muurverf spuiten bent u in veel gevallen goedkoper uit met Voordelig Latex Spuiten! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere  opdracht hebben wij een passende voordelige oplossing.

  • Persoonlijk deskundig advies. U weet waar u aan toe bent
  • Breed assortiment latex muurverven tegen scherpe prijzen
  • Uitsluitend milieu en mens vriendelijke producten
  • Latex spuiten voor vrijwel ieder budget
  • Onverwacht meerwerk wordt niet berekend
  • Wij gaan pas weg als u tevreden bent

LATEX RAL KLEUREN BEKIJKEN

© Copyright 2019 Voordeliglatexspuiten.nl - Voordelig Latex Spuiten B.V.